Το Ά και το Ω μιας/ενος make up addict.

Πόσες φορές δεν είχα βρεθεί στην θέση του να πρέπει να βαφτώ το πρωί για το γραφείο και να ψάχνω πια σκιά θα χρησιμοποιήσω, ποια μάσκαρα,να αναρωτιέμαι που είναι εκείνο το ρούζ που θέλω να βάλω κτλ.
Βρήκα λοιπόν λύση και αποφάσισα να αλλάξω τακτική και έτσι όλα εγιναν πιο εύκολα!
Ξεκίνησα λοιπόν αγοράζοντας από το ΠΛΑΙΣΙΟ και το ΙΚΕΑ είδη γραφείου που εξυπηρετούν στο μέγιστο τις ανάγκες μου. όπως βλέπετε και στην φωτογραφία παρακάτω αυτό το απλό πλαστικό κουτί με χωρίσματα είναι κάθε μέρα στο μπάνιο μου και εκεί έχω τοποθετήσει μια μικρή συλλογή από μολύβια ματιών, κραγιόν, λιπγκλος , foundations, μια παλέτα και πούδρες που με εξυπηρετούν άμεσα και γρηγορα οποτε τα χρειαστώ. Καλό είναι οτι χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση να είναι μπροστά σας ετσι ώστε να χρειάζεστε ελάχιστο χρόνο να περιποιηθείτε.

9937

Επίσης ένας χώρος αποθήκευσης για τις κρέμες και γενικά ότι αφορά την καθημερινή περιποίηση προσώπου συνήθως είναι ο καθρέπτης του μπάνιου σας/ντουλάπι κτλ. Εάν είστε από αυτές που βάφονται στην τουαλέτα της κρεβατοκάμαράς τους-εννοώ το έπιπλο- τότε όλα αυτά μπορούν άνετα να είναι συγκεντρωμένα εκεί. Βεβαιωθείτε απλά οτι το φώς είναι επαρκές και δεν θα βγείτε έξω δείχνοντας νεκρή ή κλόουν.

Τώρα σχετικά με το υπόλοιπο μέρος των καλλυντικών σας, ως beauty bloggers έχουμε φυσικά ΠΑΡΑ πολλά προϊόντα εγώ προτίμησα να αγοράσω μια κόκκινη ραφιέρα από το ΙΚΕΑ-βλέπε φωτό παρακάτω-όπου εκεί έχω συγκεντρώσει όλες μου τις σκιές, παλέτες, μολύβια ματιών, μασκαρα, προϊόντα που δεν εχω ανοίξει ακόμα (…..)και γενικά οτι δεν χρησιμοποιώ καθημερινά.(ε ναι αγάπη μου τα eyeliner με στρας και οι ψεύτικες βλεφαρίδες δεν είναι για το γραφείο ή για το super market…χαχαχαχα!!)

9933

Για την αποθήκευση των μανό μου και των εργαλείων για τα νύχια έχω βολευτεί πολύ αυτά τα διάφανα πλαστικά κουτιά σε διάφορα μεγέθη που έχω πάρει από το ΙΚΕΑ για 2,5ευρώ περίπου.

9931

Και τέλος κάτι πολύ σημαντικό…η οργάνωση των καλλυντικών που μεταφέρουμε…έχω διαφορετικά νεσεσέρ για κάθε περίσταση…νεσεσέρ μικρό για την μικρή τσάντα που φοράω κάθε μέρα, και λίγο πιο μεγάλο για την μεγαλύτερη καθημερινή τσάντα…της clinique είναι και τα 3 μικρά νεσεσέρ που βλέπετε που με έχουν βολέψει πολύ-και είναι και χαριτωμένα!
Το SEPHORA νεσεσέρ είναι το αγαπημένο μου για τα ταξίδια και τις αποδράσεις γιατί χωράει τα πάντα, έχει 3 θήκες εσωτερικές και μια εξωτερική -που είναι για τα πινέλα- και…i love it!!

9932

makeupbymarias.blogspot.com