Τα καλύτερα κουρέματα για κοκκινομάλλες

κουρέματα-για-κοκκινομάλλεςΕίστε μια γυναίκα με φλογερά κόκκινα μαλλιά. Από άποψη χρώματος είστε καλυμμένες, αλλά θέλετε και μια αλλαγή στο κούρεμα, για να ολοκληρωθεί το στυλ και η διάθεση σας να απογειωθεί. Χρειάζεστε κάτι όμορφο και έντονο, ώστε να μπορεί να υποστηρίξει το χρώμα σας. Είτε έχετε γεννηθεί κοκκινομάλλα είτε τα έχετε βάψει, τα κατάλληλα κουρεματα θα τονίσει τα θετικά του χρώματος σας, και δε τραβήξει την προσοχή από αυτό, κάνοντας το να περνάει απαρατήρητο.

Καρέ

Ένα κοντό καρέ δείχνει πολύ εντυπωσιακό με κόκκινα μαλλιά. Ζητήστε από τον κομμωτή σας ένα καρέ που να τελειώνει ακριβώς εκεί που αρχίζει ο λαιμός σας, με απαλό, στρόγγυλο φιλάρισμα στις άκρες. Περάστε με σίδερο ισιώματος όταν κάνετε το styling στο σπίτι, και μετά βάλτε και κάποιο προϊόν για ίσιωμα. Αν έχετε στρόγγυλο πρόσωπο, η αλήθεια είναι ότι αυτό το κούρεμα μπορεί να δείξει μικρό και ακόμα πιο στρόγγυλο το πρόσωπο σας. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις θα έχετε καλά αποτελέσματα, και θα είναι όλο το πρόσωπο σας ”περικυκλωμένο” από τα εντυπωσιακά κόκκινα μαλλιά σας, και όχι μόνο οι άκρες του, πράγμα που θα τονίσει και τα μαλλιά και το πρόσωπο χωρίς να χάνει κανένα από τα δύο.

Κοντό

Ένα κοντό μυτερό κούρεμα είναι ακόμα μια καλή λύση. Για ένα τέτοιο κούρεμα θα πρέπει να έχετε σχεδόν το ίδιο μήκος με το καρέ στα πάνω μαλλιά, πολύ πιο κοντό στο πίσω μέρος και αρκετά πιο κοντό στα πλάγια. Αν θέλετε να τονίσετε με ένα τέτοιο τρόπο τα κόκκινα μαλλιά σας, αλλά δε θέλετε και πολύ κοντό κούρεμα, μπορείτε να δοκιμάσετε να αφήσετε λίγο περισσότερα μαλλιά πάνω φιλαριστά, που δεν θα φαίνονται έντονα αλλά θα κάνουν διαφορά.

Μέσου μήκους

Ένα μέσου μήκους κούρεμα συνδυάζει τα θετικά των ”δύο κόσμων” των μαλλιών. Μπορείτε και να τα διαχειριστείτε εύκολα (δεν κάνουν 4 χρόνια να στεγνώσουν), αλλά και να φτιάξετε διάφορα styling όταν το θέλετε. Τα κόκκινα μαλλιά δείχνουν υπέροχα και ίσια αλλά και σε μπούκλα, και με ένα μέσου μήκους φιλαριστό κούρεμα έχετε αμέσως και τον επιθυμητό όγκο. Ρωτήστε τον κομμωτή σας για φιλαριστά κουρέματα και ειδικά για αυτά που πλαισιώνουν το πρόσωπο σας και θα το τονίσουν όμορφα.

Μακριά

Αγαπάτε τα κόκκινα μαλλιά σας, τα αγαπάτε πολύ! Γιατί να μην κρατήσετε όσο περισσότερα μπορείτε τότε; Κρατήστε το μήκος σας αλλά κάντε ένα κούρεμα με πολλές διαστρωματώσεις διαφορετικού μήκους, σε μήκη από το πηγούνι μέχρι το συνολικό μήκος των μαλλιών σας. Αυτό θα βοηθήσει να μην δείχνουν τα μαλλιά σας υπερβολικά ”πολλά” και βαριά, δημιουργώντας παράλληλα όγκο και ”σώμα”. Τέλος, με αυτό το κούρεμα έχετε τις περισσότερες επιλογές στο styling, οπότε αφεθείτε και απολαύστε όσο περισσότερα διαφορετικά στυλ μπορείτε.