Παπούτσια: Οι καλύτερες αγορές των εκπτώσεων!

Shoes

Οι εκπτώσεις έχουν ξεκινήσει πιά και επίσημα και οι περισσότεροι αναρωτιούνται ποια είναι καλύτερη αγορά, “να αγοράσω κάτι κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων ή να περιμένω τις νέες κολεξιόν;” Η απάντηση είναι μία. Οι εκπτώσεις είναι η κατάλληλη περίοδος για να κάνουμε αγορές ποιοτικών προϊόντων που προ εκπτώσεων, οι τιμές τους ήταν τσιμπημένες και δεν είχαμε τη δυνατότητα τα επιλέξουμε. Είναι η περίοδος που θα αγοράσουμε διαχρονικά κομμάτια ,κομμάτια που θα μείνουν στη ντουλάπα μας και θα χρησιμοποιηθούν με ευκολία και τον επόμενο χειμώνα.

Αφού έχουμε περάσει το πρώτο βήμα και αποφασίσαμε να κάνουμε αγορές, τώρα πρέπει να βρούμε τι θα είναι αυτό που θα αγοράσουμε. Συνήθως με τη πρώτη βόλτα στην αγορά χανόμαστε στα πολλά προϊόντα, μπερδευόμαστε και τελικά ψωνίζουμε πράγματα που αρχικά είτε τα βλέπουμε ως ωραία κομμάτια τα οποία όμως δεν ταιριάζουν με τα υπόλοιπα κομμάτια της ντουλάπας μας είτε αυτά που είχαν ήδη χαμηλή τιμή και το κέρδος από την ΄έκπτωση δεν είναι μεγάλο. Για να επιλέξουμε λοιπόν τα κομμάτια που θα ενσωματώσούμε στη ντουλάπα μας, αρχικά χρειάζεται να έχουμε ήδη βρει κάποια ρούχα/παπούτσια που μας λείπουν και είναι άμεσα αναγκαία και έπειτα να προσπαθήσουμε να λάβουμε μεν υπόψη το προσωπικό μας budget χωρίς όμως να κάνουμε αγορές προϊόντων με βάση τη τιμή αλλά με βάση τη ποιότητα, έτσι ώστε το προϊόν που θα πάρουμε να φορεθεί και να ξαναφορεθεί και τον επόμενο χρόνο.

Ας εστιάσουμε τώρα στα παπούτσια. Όλες οι γυναίκες ανάμεσα σε ένα ζευγάρι γόβες και σε sneakers, θα επιλέγαμε για αγορά τις γόβες. Αν δεν ανήκετε στην κατηγορία γυναικών που φορούν τις γόβες all day Long, τότε η επιλογή αυτή είναι μεγάλο λάθος . Δεν έχει ουσία να αγορασθεί ένα ζευγάρι γόβες και να μείνει στη ντουλάπα, ας προτιμήσουμε λοιπόν παπούτσια που θα τα φοράμε κάθε μέρα, θα είναι ευκολόχρηστα και in fashion. Ή τουλάχιστον αν δεν μπορούμε να αντισταθούμε στο ζευγάρι με τις γόβες, ας είναι αυτή η πιο οικονομική μας αγορά και ας δώσουμε χρήματα σε αυτά τα παπούτσια που θα μας συνοδεύουν κάθε μεριά στη δουλειά και στις βόλτες μας. Τι πρέπει να έχουμε μέσα στη ντουλάπα;

Ένα ζευγάρι μπότες
Ένα ζευγάρι Αθλητικά παπούτσια
Ένα ζευγάρι γόβες
Ένα ζευγάρι ankle boots και
Καθημέρινά sneakers τύπου all star

Φέτος ας επενδύσομε σε κομμάτια που θα φορέσουμε όλο το χρόνο και θα τα ευχαριστηθούμε.

http://loligaging.tumblr.com/

https://www.youtube.com/channel/musicpost

https://www.facebook.com/pages/musicpostgr/

https://plus.google.com/+MusicpostGrfashionnbeauty/