Μπλουζάκια – το καλύτερο δώρο για έναν άντρα

ανδρικά-μπλουζάκια

Αν και η μόδα ήταν ανέκαθεν μια γυναικεία υπόθεση, πλέον και πολλοί άντρες ασχολούνται με αυτή με διάφορους τρόπους έχοντας ικανοποιητικά αποτελέσματα. Τα αντρικά μπλουζάκια για παράδειγμα δεν είναι στο ίδιο παλιομοδίτικο στυλ που ήταν παλιότερα, απλός ένα ύφασμα και τίποτα παραπάνω. Πλέον, η μόδα έχει επιβάλει διαφορά στυλ στα ανδρικά μπλουζάκια, από πρόχειρα μέχρι και επίσημα και από σοφιστικέ μέχρι και τρελιάρικα. Επίσης πλέον δεν φτιάχνονται όλα τα μπλουζάκια από ένα απλό ύφασμα άλλα από διαφορά υλικά. Αν θέλετε να κάνετε στον καλό σας κάποιο δώρο για τα γενέθλια του ή για κάποια άλλη περίσταση, ή αν ακόμη θέλετε να κάνετε σε κάποιον φίλο σας ένα δώρο ένα μπλουζάκι είναι μια καλή επιλογή.

Πολλοί που κατασκευάζουν μπλουζάκια έχουν δώσει στο καταναλωτή μια σειρά από επιλογές σχετικά με το μπλουζάκι που μπορούν να αγοράσουν. Έχουν γίνει ριζικές αλλαγές όσον αφορά το πώς ήταν τα εν λόγο ρούχα στο παρελθόν και πως είναι τώρα. Αν θέλαμε να συνοψίσουμε αυτή την αλλαγή θα λέγαμε ότι πλέον τα μπλουζάκια είναι περισσότερο ελκυστικά από ότι ήταν στο παρελθόν. Το στυλ που επικρατούσε το παρελθόν ήταν μπλουζάκια με ζιβάγκο, μακό ή και με ρίγες σε διαφορά χρώματα. Έτσι τα μπλουζάκια αυτά δεν είχαν ίχνος αισθητικής και θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήταν και πολλές φορές απαράδεκτα. Ένα όμως όμορφο χαρακτηριστικό από το παρελθόν το οποίο έχει μείνει και έχει αναβαθμιστεί είναι τα μπλουζάκια πόλο που ήταν πολύ διαδεδομένα στο παρελθόν και εξακολουθούν να είναι διαδεδομένα.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που έχουν τα σημερινά μπλουζάκια είναι η ποικιλία υλικών που χρησιμοποιούνται για να φτιαχτούν. Έτσι είναι ιδιαίτερα άνετα και φοριούνται σε συνδυασμό με ένα σορτ, μια βερμούδα ή ένα τζιν. Το αποτέλεσμα αυτού του συνδυασμού είναι πολύ αρμονικό και ιδιαίτερα ελκυστικό, ένα στυλ που αρέσει στις γυναίκες να βλέπουν στους άντρες.

Κάτι άλλο που άλλαξε πλέον στα μπλουζάκια είναι τα χρώματα τα οποία φοριούνται. Πλέον τα μπλουζάκια με χρώματα που παλιότερα δενfunny-t-shirts άρεσαν καθόλου στου άντρες είναι ιδιαίτερα διαδεδομένα. Πλέον βλέπεις άντρες να φοράνε μωβ, ροζ, κόκκινα μπλουζάκια καθημερινά. Αυτή η αλλαγή οφείλεται δε κάποιον βαθμό και στις προτιμήσεις των γυναικών. Στις περισσότερες γυναίκες αρέσει να βλέπουν τον άντρα τους να φοράει ανοιχτόχρωμες μπλούζες. Έτσι όπως και να το κάνουμε οι άντρες επηρεάζονται από αυτές τις προτιμήσεις. Εξάλλου δεν υπάρχουν αντρικά και γυναικεία χρώματα.

Κάτι άλλο που έχει αλλάξει στα μπλουζάκια είναι το πόσο εφαρμοστά είναι. Παλιότερα όλα τα μπλουζάκια ήταν κάπως φαρδιά, λίγο παραπάνω άνετα. Πλέον προτιμούνται ιδιαίτερα τα εφαρμοστά μπλουζάκια ειδικά από άντρες που έχουν καλογυμνασμένο σώμα. Επίσης παρατηρείται ότι τα μανίκια είναι και αυτά στενά σε πολλά μπλουζάκια έτσι ώστε να τονίζουν τους δικέφαλους.

Όλες αυτές οι αλλαγές στα μπλουζάκια έχουν να κάνουν με το ότι πλέον οι κοινωνία μας είναι τόσο επιδεικτική όσο ποτέ άλλοτε.