Επιλέγοντας τις μπομπονιέρες βάπτισης

mpomponieres-baptisis

Οι μπομπονιέρες βάπτισης αποτελούν ένα συμβολικό έθιμο το οποίο καταφέρνει να διατηρεί την αξία του αμείωτη εδώ και πολλούς αιώνες . Θέλοντας να μοιραστείτε την χαρά σας για το ευτυχισμένο γεγονός της βάπτισης του παιδιού σας και ευχαριστώντας τους καλεσμένους οι οποίοι τίμησαν εσάς και το παιδί σας με την παρουσία τους , σίγουρα θέλετε να επιλέξετε μοναδικές μπομπονιέρες με προσωπικότητα , ποιότητα και πρωτοτυπία ώστε να θυμίζουν για πολλά χρόνια το θείο μυστήριο της βάπτισης του μωρού σας .

Θα βρείτε στο εμπόριο πληθώρα μπομπονιέρων σε πλειάδα σχεδίων ικανά να καλύψουν οποιοδήποτε στιλ και γούστο . Η τεράστια ποικιλία που σας προσφέρεται ίσως δυσχεράνει λίγο το έργο της επιλογής για αυτό θα πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας ορισμένες ερωτήσεις ώστε να αποφασίσετε σωστά και εύκολα για τον τύπο της μπομπονιέρας που σας ταιριάζει .

Αποφασίστε πρώτα απ΄όλα τον προύπολογισμο σας υπολογίζοντας τον αριθμό των μπομπονιέρων που θα χρειαστείτε λαμβάνοντας υπόψιν πως θα χρειαστείτε περισσότερες μπομπονιέρες απ΄τον αριθμό των καλεσμένων σας για να μπορέσετε να χαρίσετε μια μπομπονιέρα στα πρόσωπα που δεν ήταν δυνατόν να παρευρεθούν στην τελετή .

Διαλέξτε μπομπονιέρες που ταιριάζουν στο θέμα της βάπτισης καθώς η παρουσίαση τους αποτελεί μέρος της διακόσμησης του χώρου και καλό είναι να υπάρχει ομοιομορφία .

Πρωτοτυπήστε επιλέγοντας μπομπονιέρες με έντονο το χιουμοριστικό στοιχείο καθώς ταιριάζουν γάντι στα χαρμόσυνα γεγονότα .

Λινάτσα και ο καμβάς είναι πολύ επίκαιρα φέτος ξεφεύγοντας απ΄τις μπομπονιέρες φτιαγμένες με τούλι , οργάντζα ή δαντέλα , ενώ χρωματικά τα γήινα και απαλά χρώματα έχουν την τιμητική τους προσθέτοντας σε αυτά μικρές διακριτικές λεπτομέρειες εντονότερου χρώματος τα οποία θα κάνουν τις μπομπονιέρες σας πιο παιχνιδιάρικες και χαρούμενες .

Προσπαθήστε να ενσωματώσετε στις μπομπονιέρες σας ένα μικρό και συμβολικό δώρο έκπληξη το οποίο θα γεμίσει με χαρά τους καλεσμένους σας και ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά .

Οι μπομπονιέρες σας θα χαρίσουν σε όλους ευχάριστες στιγμές και αναμνήσεις για αυτό δώστε τους την προσοχή που τους αξίζει !